Fira del Formatge Artesà de Lladó 2022

Fira del Formatge Artesà de Lladó 2022

Avui us vull parlar de la Fira del Formatge de Lladó, que va tenir lloc aquest passat diumenge i que un any més va tornar a esdevenir un diumenge per emmarcar. I és que sempre ho dic que aquesta fira em té el cor robat i que s’hi respira un ambient molt autèntic.

El formatger de La Balda

El formatger de La Balda

Si mai heu estat en una fira de formatges o en algun concurs gastronòmic, segur que haureu vist els formatges de La Balda, com el fermió o el baldat, ja que guanyen a gairebé tots els certàmens que es presenten.

Vinyes d’Olivardots

Vinyes d’Olivardots

Parlar de Capmany és sinònim inevitable de parlar de vi empordanès. Un municipi que conta amb uns 600 habitants… i nou cellers!

Com hem de conservar el vi quan ja hem obert l’ampolla?

Com hem de conservar el vi quan ja hem obert l’ampolla?

Si sou amants del vi, segur que alguna vegada heu pogut gaudir d’una copa sols asseguts al sofà. Però, què passa si no ens acabem l’ampolla? Podem deixar-la oberta sense que es faci malbé? Com conservar aquesta beguda correctament a casa sense necessitat de fer grans inversions en refrigeradors i vinoteques, és un tema que preocupa a molta gent; I per això avui, us volem parlar d’alguns trucs per allargar la vida del vi un cop encetat.

El Celler d’en Xiqui amb els afectats pels aiguats de la Conca de Barberà

El Celler d’en Xiqui amb els afectats pels aiguats de la Conca de Barberà

Com bé sabeu, el projecte de El Celler d’en Xiqui està especialitzat en vins de l’Empordà. I per tant, sembla lògic pensar que començarem els articles relacionats amb el vi, parlant de la DO Empordà. Però els fets, a vegades ens sobrepassen i no podem obviar el que va passar la matinada de dimarts a dimecres 23 d’octubre a l’Espluga de Francolí.

Tenim productes de veritat

Tenim productes de veritat

El Celler d’en Xiqui és un projecte que ha volgut donar visibilitat des dels seus inicis, a tots aquells petits productors de Girona i rodalia que cada dia es deixen la pell per tirar endavant les seves explotacions d’una manera digna, justa i respectuosa amb la terra que els envolta.

Categories Blog

El Celler d’en Xiqui

Volem ser la botiga on els gironins i gironines puguin trobar el menjar de Girona. El de tota la vida. El que fan els nostres pagesos i ramaders.
Cistella0
Cistella buida
Continuar comprant
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers pel seu funcionament. Clicant el botó Acceptar, acceptes el seu ús i el processament de les teves dades per aquest propòsit.    Més informació
Privacidad