Vins i caves

Descobreix els millors vins de Girona!

Garnatxes i carinyenes, muscats i macabeus, i tantes altres varietats de raïm que cada viticultor fa créixer amb tant d’amor com si d’un fill es tractés. I és que el vi comença a la vinya, que diuen els que en saben. I això es nota quan un visita les vinyes de l’Empordà.

El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços. Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.

L’auge que està visquent la DO Empordà en els últims anys no és, ni molt menys casual. És fruit d’una feina ben feta des de fa temps, a tots els nivells. Les noves generacions d’enòlegs i viticultors a donat a la DO un salt de qualitat importantíssim en els vins. Però no només això, cada cop més cellers obren les seves portes als visitants que volen veure d’on surten aquests beuratges tant únics i singulars.

El patronat de turisme està potenciant l’anomenada Ruta del Vi. I els gironins i gironines per fi consumim i demanem el vi de la nostra terra. I així, tothom remant en la mateixa direcció, és com els nostres vins i la nostra DO han agafat un prestigi digne de menció. És per aquest motiu que El Celler d’en Xiqui ha volgut especialitzar-se en els vins de l’Empordà.

Formatges

Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!

Atreveix-te a anar més enllà…

Vins i caves

El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.

Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.

Cerveses artesanes

Artesanes, excepcionals i sorprenents!

Així són les cerveses artesanes de casa nostra.

Productors Km 0

Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.

En resum, millor.

Cistella0
Cistella buida
Continuar comprant
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers pel seu funcionament. Clicant el botó Acceptar, acceptes el seu ús i el processament de les teves dades per aquest propòsit.    Més informació
Privacidad