Productes

El Celler d’en Xiqui vol ser la botiga on els gironins i gironines puguin trobar el menjar de Girona. El de tota la vida. El que fan els nostres pagesos i ramaders.

Formatges

De formatgers i formatges, n’hi molts i de molt diferents a les nostres comarques. Cadascun amb la seva personalitat, el seu gust i la seva manera de fer i de ser. Però tots ells tenen quelcom que els uneix, un nexe comú. I és que tots destil·len autèntic amor pel seus formatges, passió sincera per l’elaboració del formatge. I això, vulguis que no, es transmet a les seves peces.

Més durs, més tous, més suaus o més forts… tots únics i singulars!

Atreveix-te a anar més enllà…

Vins

Garnatxes i carinyenes, muscats i macabeus, i tantes altres varietats de raïm que cada viticultor fa créixer amb tant d’amor com si d’un fill es tractés. I és que el vi comença a la vinya, que diuen els que en saben. I això es nota quan un visita les vinyes de l’Empordà.

El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.

Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.

Cerveses

Artesanes, excepcionals i sorprenents! Així són les cerveses artesanes de casa nostra.

Al Celler d’en Xiqui trobareu una selecció de cerveses dels nostres millors mestres cervesers.

Productors km 0

A El Celler d’en Xiqui busquem productors artesans de les nostres rodalies que elaborin queviures autèntics, amb la seva personalitat.

Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.

En resum, millor.

Cistella0
Cistella buida
Continuar comprant
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers pel seu funcionament. Clicant el botó Acceptar, acceptes el seu ús i el processament de les teves dades per aquest propòsit.    Més informació
Privacidad