Estat
Aquest esdeveniment ja ha passat
Maridem Xocolates i Vins amb Marc Torrano (The Cacao Society)
13 de Juny del 2024 a les 19h
El dijous dia 13 de Juny a les 19h a la sala de tast de El Celler d’en Xiqui.
Places limitades.
Places disponibles.
No us podeu perdre un dels tastos més interessants que mai hem organitzat a El Celler d'en Xiqui. Un maridatge únic entre xocolates i vins especialment seleccionats per la ocasió.
The Cacao Society és un projecte que neix des de la curiositat i amb la intenció d'integrar tot allò relacionat amb el cacau. El Marc Torrano és tastador de xocolates de Nivell 3 certificat per l’IICCT. Organitza degustacions de cacau i xocolata Bean to Bar per donar a conèixer aquest fascinant món i els secrets que s'hi amaguen darrere.
La xocolata Bean to Bar és com un bon vi: ens porta per un viatge sensorial on podem percebre aromes i sabors complexes. S’elabora utilitzant les millors faves de cacau, conegudes com “fino de aroma”, de la mà dels artesans i artesanes que les treballen amb la major cura i saber fer. El resultat, una xocolata deliciosa com no l’havies tastat mai, que reflecta les qualitats singulars del cacau amb el que ha estat elaborada.
Ens hi acompanyeu?
Informació addicional
Durada | Aproximadament 1,5 hores. |
---|---|
Lloc | Sala de tast de El Celler d'en Xiqui. |
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
30,00 €
Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.