Sommelier de capçalera de El Celler d'en Xiqui

Enric Plensa

Hola! Em dic Enric i sóc natural de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Vaig arribar a Girona a finals dels anys 90 per estudiar a la UdG, on em vaig llicenciar (sense gaires presses, tot sigui dit) en Ciències Ambientals.

No vaig trigar pas gaire temps a adonar-me que aquestes terres atrauen i creen addicció. Ràpidament m’havia enamorat dels seus paisatges, de la seva gent i, evidentment, del bon menjar i el bon beure que aquí es practica. Sóc un de tants gironins d’adopció. Un vell nouvingut que encara avui, vint anys després, no deixa de sorprendre’s amb les vistes que ofereixen les Gavarres o la Vall del Llémena. O aquella boja meravella que és la plana empordanesa, o la Fageda d’en Jordà, o… tantes i tantes coses que les comarques gironines tenen per descobrir.

Propers esdeveniments

Data inici Name Details Lloc Preu Estat
20/02/2025

Tast Celler Espolla

Plaça Sant Pere, 2 (Girona) 15,00  12 Places disponibles
Plaça Sant Pere, 2 (Girona) 15,00  12 Places disponibles
0
    0
    Cistella
    Cistella buidaTornar a botiga
    Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers pel seu funcionament. Clicant el botó Acceptar, acceptes el seu ús i el processament de les teves dades per aquest propòsit.    Més informació
    Privacidad