Estat
Sense places.
Tast i Presentació de la formatgeria La Balda
20 d’octubre del 2022 a les 19h
El dijous dia 20 d’octubre a les 19h ens visita en Pablo Garcia, de La Balda.
Places limitades.
Places exhaurides.
Des del Mas La Vilotxa, a Granollers de Rocacorba (La Vall del Llémena), en Pablo Garcia s'ha convertit en un dels formatgers més reputats de tot el panorama formatger català. El seu Fermió ja és un dels formatges més famosos del país i dels més valorats en qualsevol dels concursos on es presenta.
És un elaborador metòdic i perfeccionista. Sempre troba detalls a millorar en les seves peces, i és per això que peces com el Baldat (el qual encara li porta algun que altre mal de cap) no deixen d'evolucionar malgrat la seva ja immensa qualitat.
Vine a tastar les seves delícies i a descobrir com un ambientòleg de formació i treballador públic acaba convertint-se en un referent en el món dels formatges artesans!
Corre, que les places són molt limitades!
Informació addicional
Data i hora | 20 d'octubre a les 19h a la sala de tast d'El Celler d'en Xiqui |
---|---|
Duració | Aproximadament 1,5 hores. |
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
10,00 €
Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.