Estat
Sense places.
Tast i Presentació de Gin Nut
17 de novembre del 2022 a les 19h
El dijous dia 17 de novembre a les 19h ens visiten els amics de Gin Nut.
Places limitades.
Places exhaurides.
Un glop de Mediterrani en forma de ginebra. Aquesta és l'essència del projecte Gin Nut. Ginebres pensades, estimades i destil·lades al cor de l'Empordà, amb botànics propis de la nostra zona.
Fa 10 anys que es van donar a conèixer amb el seu London Dry Gin, una ginebra elaborada amb alcohol de cereal i 13 botànics naturals, destil·lat en alambins tradicional de coure en petits lots. El buc insígnia de la casa.
Però també han parit altres receptes de ginebra, tot col·laborant amb diferents professionals del món de la restauració i la gastronomia locals com Gerard Ruiz (Cocktail Time Girona), Albert Rovira (Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar) o amb l'equip de Mooma al Baix Empordà.
El proper dijous dia 17 de Novembre tindrem la sort de contar amb la presència dels amics de Gin Nut a casa per aprendre que no totes les ginebres són iguals i que un bon gintònic també té els seus secrets.
Corre, que les places són molt limitades!
Informació addicional
Data i hora | 17 de Novembre a les 19h a la sala de tast d'El Celler d'en Xiqui |
---|---|
Duració | Aproximadament 1,5 hores. |
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
15,00 €
Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.