Estat
Sense places.
Tast i Presentació de Licors Quevall (15 de desembre)
15 de desembre del 2022 a les 19h
El dijous dia 15 de desembre ens visitarà l’Isaac de Licors Quevall, de Llançà.
Places limitades.
Places exhaurides.
La Pilar i l'Isaac són dos bojos que van deixar les seves feines per dedicar-se a elaborar licors de paisatge, 100% naturals i de proximitat.
Ubicats a Llançà, en un obrador mig museitzat que data del segle XI, treballen apassionadament per tornar als licors l'essència del paisatge, tal com si dels nous druides del segle XXI es tractés.
Són artesans que no paren d'elaborar receptes noves i antigues, tal com la ratafia, el licor de camamilla, la ginebra del Cap de Creus o el Rom Mariner.
Vine a descobrir la seva història i a tastar les seves delícies!
Corre, que les places són molt limitades!
Informació addicional
Data i hora | 15 de desembre a les 19h a la sala de tast d'El Celler d'en Xiqui |
---|---|
Duració | Aproximadament 1,5 hores. |
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
15,00 €
Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.