Estat
Sense places.
Tast Celler Espolla
20 de Febrer del 2025 a les 19h
El dijous dia 20 de Febrer a les 19h a la sala de tast de El Celler d’en Xiqui.
Places limitades.
Places exhaurides.
Holaaaa! Que m'heu trobat a faltar? Jo us ben asseguro que us he enyorat moltíssim. És per això que, després de ja massa mesos sens dir-vos res, tornem a engegar motors!
Va doncs! A treure les agendes i a apuntar, que iniciem un nou cicle de trobades a la vostra sala de tast de proximitat.
I no comencem amb un qualsevol, no. El primer il·lustre convidat d'aquest nou cicle és en Pau Albó, l'enòleg del Celler Cooperatiu d'Espolla i un dels més grans coneixedors de la viticultura empordanesa. Sota la seva direcció, els vins del Celler Espolla ( o la Cooperativa d'Espolla, digueu-li com vulgueu!) han adquirit un prestigi i un reconeixement gairebé mai vist fins ara. I seva és la culpa de la imprescindible col·lecció dels Vins de Postal.
Una oportunitat única per conèixer de primera mà el funcionament cooperatiu d'aquest històric celler, de tastar les joies que dels seus dipòsits surten i, sobretot, de poder-ho compartir un cop més amb tots vosaltres.
Ens hi acompanyeu?
Informació addicional
Data i hora | Dijous 20 de Febrer a les 19h. |
---|---|
Durada | Aproximadament 1,5 hores. |
Lloc | Sala de tast de El Celler d'en Xiqui. |
15,00 €

Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.