Estat
Sense places.
Tast i Presentació del Celler Pujol Cargol
5 de Juny de 2025 a les 19h
El dijous dia 5 de Juny a les 19h a la sala de tast de El Celler d’en Xiqui.
Places limitades.
Places exhaurides.
Dijous vinent ens visita una d'aquelles persones que s'ha de conèixer sí o sí. Un imprescindible per entendre el vi empordanès. Un enòleg excepcional que ha assessorat diferents cellers de la zona amb gran mestria. Però sobretot ha sabut triar el bo i millor de les vinyes familiars per fer uns vins únics que transmeten tota la seva personalitat, el seu coneixement i la seva història.
Aquest proper dijous podrem tastar, aprendre i conversar amb en David Pujol, del Celler Pujol Cargol. No et perdis aquest oportunitat única!
Ens hi acompanyes?
Informació addicional
Data i hora | Dijous 5 de Juny a les 19h. |
---|---|
Durada | Aproximadament 1,5 hores. |
Lloc | Sala de tast de El Celler d'en Xiqui. |
15,00 €

Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.