Estat
Sense places.
Tast i Presentació de les Avellanes Nuasets
11 d’Abril del 2024 a les 19h
El dijous dia 11 d’Abril a les 19h a la sala de tast de El Celler d’en Xiqui.
Places limitades.
Places exhaurides.
Sabies que Brunyola és terra d'avellanes? Haig de confessar que jo no n'era pas conscient fins que vaig conèixer en Pere, de Nuasets. Va ser ell qui em va explicar que diferents productors de la zona, cansats de cobrar preus baixíssims per un producte de màxima qualitat, van decidir unir-se per crear la marca Nuasets i vendre les seves avellanes directament al consumidor final. D'aleshores ençà no han parat de rebre elogis i reconeixements perquè les seves avellanes, a més de ser de proximitat, estan boníssimes.
El proper dijous descobrirem les bondats d'aquest fruit sec i els diferents formats amb les que Nuasets les comercialitza (torrades, salades, garrapinyades,...). I com no podia ser d'altra manera, buscarem quins maridatges i acompanyaments són els seus millors aliats.
Ens hi acompanyeu?
Informació addicional
Data i hora | Dijous 11 d'Abril a les 19h. |
---|---|
Durada | Aproximadament 1,5 hores. |
Lloc | Sala de tast de El Celler d'en Xiqui. |
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
14,00 €
Formatges
Més durs, més tous, més suaus o més forts...
tots únics i singulars!
Atreveix-te a anar més enllà…
Vins i caves
El vi és una de les joies gastronòmiques de l’Empordà. Blancs, rosats o negres, escumosos o dolços.
Grandíssims vins aptes per a tots els públics i totes les butxaques.
Cerveses artesanes
Artesanes, excepcionals i sorprenents!
Així són les cerveses artesanes de casa nostra.
Productors Km 0
Més fresc, més sostenible, més economia local, menys petjada ecològica.
En resum, millor.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.